صبح ها ساعت ۱۰الی ۱۱ از خواب بیدار میشوم و بدون اینکه رو تختیمان را مرتب کنم اتاق خواب را ترک میکنم و به سمت رادیویمان میروم ، آنش میکنم و اجازه میدهم رادیو آوا ، موسیقی های دلنشینش را توی خانه پخش کند و کیف میکنم از صبح دل انگیزم در خانه ای که همه بهش میگویند گلخانه.
راست ترش این است که رادیو بخاطر گل های زیبایم به صدا درمیاد ، برای رشد و نمود بیشتر و دلچسب ترشان .
صبحانه میخورم و بعضا دستی به سر و‌ گوشه ی آشپزخانه میکشم ، سری به پیازچه ای که در آب گذاشته ام تا ریشه بزند میزنم و قطره ای آب برای زاموفیلیای در حال رشدم میریزم . 
آب پاش سبز رنگم را برمیدارم و برگ گلاهایم را پر از طراوات و تازگی میکنم .
کارم با گلها که تمام میشود ، تی وی میبینم و گاها فیلمی پلی میکنم و به تماشا مینشینم . تمام پیج های گل و گیاه را فالو میکنم و در پی یادگیری نگه داری از‌ تمام گل های جهان هستم . از خود صبح که بیدار میشوم تا خود شبش در فکرم گلخانه ای دارم پر از گیاهان نابی که هیچ‌ کجای ایران یافت نمیشوند .
ساعت ۵ که میشود به فکر درست کردن شام می افتم ، شامی میپزم و تا ساعت ۷ که چستر می آید غذا را آماده ی سرو میکنم .خوشم میآید از زود شام خوردن ، زود که شام میخوریم وقتمان برکت بیشتری دارد انگار ، بیشتر کنار هم مینشینیم‌ و حرف میزنیم و قربان صدقه ی هم میرویم .
شام میخوریم و گاهی چستر ظرف ها را میشورد ، گاهی که یعنی اکثرا . ظرف ها را میشوریم و پس از وقفه ای کوتاه فیلمی که چستر در شرکت دانلود کرده را پلی میکنیم ، میوه و تنقلات میخوریم و سنگ کاغذ قیچی میکنیم برای اینکه کداممان برویم و آب بیاریم تا از تشنگی ناشی از خوردن چیپس و پفک تلف نشده ایم .و خب طبق معمول چستر بازنده میشود و ناچار به ترک آغوش پر مهر من و رفتن تا آشپزخانه‌میشود . حقیقا زندگی ما روی سنگ کاغذ قیچی میچرخد ، در تمام موارد ممکن که یکی زورش می آید از جایش بلند شود سنگ کاغذ قیچی راهکاریست که در آخر منجر به بلند شدن چستر از جایش میشود و خب من همیشه و در تمام دوران ها برنده ی بی چون و چرای این بازی بوده ام .
خلاصه ی امر اینکه زندگی مشترک از آنچه من فکرش را میکردم دلچسب تر است ، مخصوصا بعضی مواردش که نمیتوانم در باره ی آن حرف بزنم اما خب عالی ست فوق العاده و آدم تازه احساس لذت را کشف میکند . 
من به واقع خوشبختم و خوشبختی با وجود چستر در زندگیم پر رنگ و لعاب تر شده است ، چستر تمام چیزهای خوبی ست که زندگی هر آدمی را رنگی میکند .
شاد باشید و‌‌خوشبخت 

حس میکنم بر زندگی ام مسلطم :))))

تو چهار‌ فصل منی ⁦❤️⁩

میشه که پا گیرم کنی و نذاری دیگه از اینجا برم؟

، ,میکنم ,چستر ,تمام ,ی ,ای ,میکنم و ,کاغذ قیچی ,سنگ کاغذ ,ها را ,میشود و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرکز الکترونیک همتا ساعد کارخانه کارتن سازی "کارتن سبز قائم" یک استوپید رسانه چیکاو رفوضه سایت پیدا دانلود گزارش تخصصی مدیر مدرسه فایلین آموزش آنلاین و کسب مدرک مدیریت کسب و کار